Pri izbiri zaves vam bomo z veseljem svetovali in poskušali poiskati za vas najprimernejšo rešitev, tako oblikovno, kot barvno. Ponujamo vam izdelavo vseh vrst zaves (klasične – nagubane zavese, panelne zavese, lamelne zavese,…).

Pri opremljanju prostora je pomembna usklajenost tkanin ter njihova izvedba, ki prostore med seboj smiselno povezuje. In to kljub temu, da so zavese v posameznih prostorih zaradi funkcije prostora lahko različne. Tkanine za zavese so lahko zelo prosojne, ali pa celo neprosojne, odvisno od tega kaj želimo z njimi doseči.

Pri izbiri je potrebno paziti na stil in opremo prostora, na funkcijo in navsezadnje tudi na vaš okus, ki bo pri izboru oblik, barv in tkanin ključnega pomena. Vse zavese vam bomo izdelali po vaših željah in merah. V veselje nam bo poiskati kreativno rešitev za vaš prostor.

Prostor, v katerem preživite več časa ali pa delate, je veliko bolj prijazen, če je v barvah ter ga popestrijo zavese v različni vzorcih in modelih. Zavesa je okras prostora, hkrati pa blaži odmeve in zadržuje toploto, ki uhaja skozi okno.

Izvedbe:

Zavese ponavadi izdelamo v roku 5-10 dni, oziroma odvisno od zahtevnosti naročila. Pošljite povpraševanje še danes !